Зустріч – консультація з ВПО: «Актуальні питання забезпечення житлом»

 

IMG 1641 1

 

20 червня 2024 року ГО «Захист-об’єднання волонтерів» спільно з регіональним координатором Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, керівником відділення Держмолодьжитла «Хмельницьке регіональне управління», працівниками відділу обліку і розподілу житлової площі та ЦНАПу Хмельницької міської ради провели зустріч–консультацію з внутрішньо переміщеними особами та їх представниками з актуального питання – забезпечення житлом, права на гідне житло наших громадян, які постраждали від війни.

Зокрема, поінформовано учасників про наш проєкт – програму пільгового іпотечного кредитування «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» за рахунок грантових коштів Уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KFW, яка має найвигідніші умови на ринку іпотечного кредитування та максимально доступна для ВПО. Роз’яснено про основні умови та покроковий порядок реєстрації кандидатів, відкритий і прозорий рандомний відбір переможців, коли усі зареєстровані кандидати мають рівні шанси,  та подальше кредитування обраного житла.   

Рухаємося далі, працюємо на благо наших громадян.

Умови програми і роз’яснення щодо подання заяв та інших документів представлені на сайті Держмлолодьжитла.

Зареєструватися для участі у програмі можна дистанційно через портал державних послуг Дія або особисто в регіональних відділеннях Держмолодьжитла.