ДО УВАГИ ГРОМАДЯН З ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ.

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН З ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ,

які зареєстровані як кандидати для отримання кредиту в рамках проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»

Відповідно до умов Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 451 (далі - Порядок),

21 ЛИПНЯ 2021 РОКУ О 14.00 год. ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛОМ БУДЕ ЗДІЙСНЕНО ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ З ЧИСЛА КАНДИДАТІВ ШЛЯХОМ ВИПАДКОВОГО ВИБОРУза допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (сервіс RandomPicker.com), що запропоноване Міжнародним консультантом (IPC GmbH) та погоджене KfW і відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

  З метою забезпечення всебічного контролю за відбором переможців з числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів процедура відбору буде здійснюватися за участю представників Мінреінтеграції, Міжнародного консультанта та Держмолодьжитла.

Трансляція відбору в режимі реального часу відбуватиметься на YouTube-каналі Держмолодьжитла за посиланням: https://youtu.be/dYaskjp12Gk.

Заплановано здійснення відбору 150 переможців з числа зареєстрованих кандидатів на обсяг коштів першого траншу, що складає 5 млн євро.

  За результатами проведеного відбору регіональні управління Держмолодьжитла не пізніше ніж наступного робочого дня повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених Порядком.

 Окрім того,  перелік переможців проведеного відбору буде опубліковано на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла та його регіональних управлінь.

Щиро бажаємо удачі кожному кандидату.

Звертаємо увагу!

Формування реєстру припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір переможців з числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів. Прийом заяв від кандидатів  для включення до реєстру буде відновлено з наступного дня після проведення відбору -  з 22.07.2021.