3% КРЕДИТ ДЛЯ АТО(ООС) ТА ВПО

Відповідаємо на найпоширеніші  питання, які   надходять до регіонального управління:

-         Кандидати, які реєструвалися на дану програму в грудні 2019 року, вже є в черзі, їм повторно реєструватися не потрібно.

-         Заява та анкети, які надійдуть до 09-00 10 вересня 2020 року, реєстрації не підлягають!

-          Про обсяги фінансування даної  програмибуде повідомлено додатково.

-   Як подати заяви до регіонального управління? – ВИКЛЮЧНО  ЗАСОБАМИ ПОШТОВОГО АБО ЕЛЕКТРОННОГО ЗВ’ЯЗКУ :

-надіслати на  поштову адресу Хмельницького регіонального управління : м. Хмельницький,

 вул. Грушеського, 87;

- надіслати на адресу електронної пошти Хмельницького регіонального управління - khml.22@molod-kredit.gov.ua, при цьому обов’язково зазначити тему листа : «Заява про намір участі у програмі пільгового кредитування ВПО та учасників АТО (ООС)».

-  Якщо кандидат одночасно   має статус учасника   АТО (ООС)  та євнутрішньо переміщеною особою ,  в анкеті громадянина-кандидата (розділ «Належність до категорії громадян, що дає право на отримання кредиту ») така особа обирає одну із підстав для реєстрації кандидатом (тобто, поставити лише одну позначку).

- Не переплутайте сторінки сайту. Процес подання заяви практично однаковий для  «Доступного житла», «Кредитів з статутного капіталу» та «Кредитів для ВПО та АТО(ООС)». Дизайн сторінок та Інструкції однакові. А ЗАЯВИ - РІЗНІ!

-  Всі поля в анкетах повинні бути заповнені;

- Обов‘язково  вказуйте дати, особисто  підписуйте за себе та за  неповнолітніх дітей;

- Перед заповненням документів обов’язково ознайомтесь зІнструкцією та Зразками заповнення .

-   Заява може бути адресована до Хмельницького регіонального управління   лише у випадку, якщо Ви бажаєте придбати житло в межах Хмельницькоїобласті.

 

     Якщо Ви бажаєте придбати житло в іншій області, Вам необхідно звертатися до відповідного регіонального управління. Адреси - на офіційному сайті Держмолодьжитла (https://www.molod-kredit.gov.ua/)